Raya Oh Yeah!!

Salam semua, Lama giler dah aku tak hupdate aku punye blog nih. Perasaan tak de mood berbaur dengan kemalasan untuk berblog akibat pengaruh kerjaholic yang sangat hebatnya adalah penyebab semua ini :P

Tapi..nasib baik raya datang lagi!! bak kata-kata terbaru Yuna, “raya kali ini mungkin berbeza kerna..” Aah, memang beza pun tahun ni, sebab tahun ini aku kena kerja time korang sedang syok beraya..

Ok, oleh sebab tu, aku tujukan lagu ni khas untuk korang…

Yuna - Raya Oh Yeah!!

Kalo korang nak download MP3 kat sini yeah!! 

http://www.4shared.com/audio/mO-OGgGI/Yuna_-_Raya_Oh_Yeah.html

Siang tadi, aku ada terima kad raya dari sorang awek yg ala-ala Yuna gitu, thanks banyak-banyak la Cik Jijie yea :)) Aku rasa dah masuk 2 minggu ko antar kad ni..lembab tul posmen hahah!!  Ni dia kadnya, kartunis tul :P

P9080105 (Small)

Ada masa aku datangla beraya kat rumah ko kot memandangkan aku tak balik kampung raya nih..orait?

Kepada para pembaca bloggers ini yg Islamik..Mat mengucapkan:

TERSUSUNNYA SEPULUH JARI-JEMARI,

MEMOHON KEMAAFAN SAUDARA-SAUDARI,

SELAMAT HARI  RAYA AIDILFITRI,

MOGA RAYA KALI INI BERSERI-SERI :)

P/S: Tengah mood raya ni..kalo ade apa2 tag yg tak berbalas, tunggu lepas raya lah ek..

**Saya mahu Hotlink Hot Tiket daripada blog.ariff

8 loyar baik..:

Alyssa Villamor said...

selamat hari raya mat!
like this song..^^,

Matt said...

yea..latest raya song from Yuna..
I like!! but some ppl don't like..terpulang..citarasa masing2 kan :)

selamat hari raya maaf zahir batin :)

AnWaRnAiM said...

hoit abg mat...slamat ary raya aidil fitri :)

Matt said...

hoit2 samat ari raya naim :)

hans said...

selamat hari raya
maaf zahir batin
nak duit raya RM5
hohoho

P/S : Download Lagenda Budak Setan The Series : Episode 5

jijie said...

selamat hari raya matt.
malu weh ko letak kad aku kat sini..
yuna? alahai.. tak layak pon..

Matt said...

hans, cam dak kecik nak duit raya!! selamat hari raya maaf dipinta..

jijie!!pe nak malu nye..bangga la sket huhu~ adeh ade keje la esok..raya kedua mungkin..ok,selamat hari raya maaf zahir batin :)

Khairi said...

mungkena kerja ko huhu. selamat raya matt, adik aku kat perodua pun kerja raya lepas hehe.

Reviewed by :

Photobucket
Related Posts with Thumbnails

I'm a translator!

About Me

My photo
a lonely 'cat' on a mystical adventure... wanna join me? add my YM: tidus_x81

Make urself comfortable, okay (^_^)


ShoutMix chat widget

My Mailbox..

Tetamu Aktif (^_^)

My Fanclub (^_^)

IPv4 Statistics

Blog-GempaQ