Don’t cry for me KL

Ok guys..hari tu aku ada pi KL jap. Asalnya ade kerja nak buat..tapi ye lah kan..takkan nak terus balik..bukan slalu dapat chance pi KL ni..

First aku gi KLCC jumpa klien jap..

    Dayview KLCC pada hari tersebut..rasanya lebih cantik kalau Nightview..

pastu jalan-jalan cari makan kat Suria KLCC. Aku dengar ari tu ade offer kat Burger King..fuyoo..Whopper Burger RM1 jek..aku pun bergegas ke sana..tapi..aku simpan je hasrat tu…sebab ni lah:

         Traffic jam!! Better aku pi makan kat lain..wastin’ my time onli wor..

Seterusnya, lokasi yang wajib aku singgah..Lowyat Plaza..sekali terserempak dgn robot CSL yang perasan cute nih:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pandai pulak sebuah robot berposing2 yek hahah…

Ingat nak beli la CSL phone satu, tapi out of budget la pulak. Kempunan aku. Tak pelah. Maybe lain kali la plak,.

P/S: ingat nak cerita panjang lagi tapi ade outstation plak ni adeh..

2 loyar baik..:

Gransazer said...

aku lapar tgk gmbr burgerking...huhu

Matt said...

ko mmg..tp x gemok2 gak huhu..

Reviewed by :

Photobucket
Related Posts with Thumbnails

I'm a translator!

About Me

My photo
a lonely 'cat' on a mystical adventure... wanna join me? add my YM: tidus_x81

Make urself comfortable, okay (^_^)


ShoutMix chat widget

My Mailbox..

Tetamu Aktif (^_^)

My Fanclub (^_^)

IPv4 Statistics

Blog-GempaQ