Spain Juara!! Thank You Spain for Argentina!!

spainwc2010

Tahniah Spain sebab jadik juara untuk World Cup 2010.  Terima kasih banyak-banyak sebab tak kasi can kat Germany masa semi final ari tu, Puas hatiku sebab kalahkan musuh Argentina tu. Syabas!! :))

 

P/S: Argentina akan jadik juara World Cup 4 tahun lagik..Argentina boleh!! hahaha..

6 loyar baik..:

HaiDa HiDa said...

macam ni la baru betul.. kesetiaan tu penting.. ni tak, kalah jer terus maki hamun.. pastu tukar team feveret lak.. dh adat bertanding kan.. takkan lah semuanya nk menang.. hehehe..

Matt said...

ya mat mmg sokong Argentina sejak dulu lagi, kalo main game bola mesti pilih Argentina punya haha :))

Tirana said...

Spain menang...Tahniah! sebenarnya kak tirana tak kisah pun sapa menang. Kalau Malaysia masuk piala dunia..adala semangat sikit nak sokong negara sendiri

Matt said...

tu la kak, bila la agaknya Malaysia nak masuk piala dunia nih..berjanggutlah tunggu hehe..

hans said...

spain memang power kut

AiZ said...

malaysia boleh ke join world cup? gagaga.. lawan ngan afrika pun kalah sekejap je.. ^__^




Aiz latest entry
Blogger jenis apakah kamu? PENIPU?
Original waka waka bukan shakira la
Negara millionaire yang miskin



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

Reviewed by :

Photobucket
Related Posts with Thumbnails

I'm a translator!

About Me

My photo
a lonely 'cat' on a mystical adventure... wanna join me? add my YM: tidus_x81

Make urself comfortable, okay (^_^)


ShoutMix chat widget

My Mailbox..

Tetamu Aktif (^_^)

My Fanclub (^_^)

IPv4 Statistics

Blog-GempaQ