Surprise!!

Pagi semalam, aku duk opis. Tetiba je ade orang mengetuk pintu.

Oh posmen rupanya. Nampak cam bungkusan. Sekali dia kata tu aku punya dan suruh sign. Tergezut aku!

Bila pulak aku beronline shopping ni? Dah lama rasanya tak buat macam tu..

 

OK, ni la rupa bungkusan tu:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pas buka.. Wah! Siap riben lagi tu..spesel nih..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiga buah buku yang dihadiahkan…

P7150617 (Small)P7150620 (Small)P7150618 (Small) 

Alhamdulillah syukur sangat-sangat sebab mendapat hadiah dari seorang sahabat Facebook.

Walaupun baru kenal, tapi beliau melunaskan janjinya untuk menghadiahkan buku-buku tersebut.

Rasanya tak perlu mendedahkan identiti beliau. Yang penting, beliau seikhlas hati menghadiahkannya kepadaku. Beliau memang seorang sahabat yang baik.

TERIMA KASIH SEKALUNG PENGHARGAAN ku ucapkan kepada beliau. Semoga hidup beliau diberkati Allah hendaknya. Amin..

 

P/S: Nanti akan aku khatamkan dan mungkin buat review pasal isi kandungan buku-buku ni jika ada kesempatan. Insya Allah..

22 loyar baik..:

HaiDa HiDa said...

bestnya dapat adiah..

menarik jer tgk tajuk2 buku tu..

Bae said...

apa yg cik matt buat sampai orang boleh bg hadiah? saya pun nk tiru sbb saya nk hadiah juga, so freaking bad.

ira aje said...

nakk gakk hadiahh bukuu =))

Matt said...

@hida, mmg menarik! tgh duk baca la ni..

@cik bae..tak buat magik ape pun..dah orang nak bagi, kita terima je :)

@ira..jeles ke haha~

yastro said...

Tahniah Matt,smoga bermanafaat tuk diri kamu...amin.



#sori lama x nyinggah..

Gransazer said...

buku ilmiah...bgus2..huhu

Matt said...

@yas, sama2..harapnye begitulah

@gransazer, buku ilmiah mmg bagus untuk kesihatan minda :)

AnWaRnAiM said...

hu,,,bgosnya kwn abgmatt,,hu2

hans said...

walaweh
aku suka gila kalau dapat bungkusan macam tu
memang hancur kertas tu aku koyak sebab tak sabar nak tgok apa ada dalam tu
hahahaha


den nak kongsi video yang mampu buat ekau muda 10 tahun dari usia sebenar selepas menontonnya

p/s : Lagu Waka Waka versi terbaru..Shakira Kalau Tengok Nih Confirm Nangis

Robot Baik said...

bukan sebijik..
tapi 3 bijik dia hadiahkan tu..
bagus betul kawan tu,,

HaiDa HiDa said...

nnti jgn lpe sharing isi kandungannya ya.. :)

sebelas said...

wow sapakah yang kasi tue?





http://nomborsebelas.blogspot.com

Khairi said...

wah dpt buku free lagi huhu. tahniah matt. oit aku tak sempat tgk sms mung smlm, balik2 baru tahu. hope everything was fine. hehe

Matt said...

@naim, dia mmg bagus heheh :)

@hans, rakusnya ngko huhu~

@robot yg baik :) tu la expect satu je skali dpt tiga tu!! ni la org pnggil 1x1=3 hahaha :P

@hida, Insya Allah mat kongsi bersama2 :)

@encik 11, biarlah rahsia huhu~

@kery, sama2..smalam aku lepak jap je..x pe la len kali plak ek :)

Mommy Pinky said...

Wah, bestnya dapat buku..secara courier lak tu..hehe :)

tak bleh kenal ke dgn sahabat tu? nak buku juga..ngeh ngeh :D

Matt said...

@mommy pinky, biarlah identitinya dirahsiakan buat masa ni..mat dpt buku ni sebab dia mau bagi, bkn mat mintak huhu~

hans said...

hahaha
agak rakus juga lah


p/s : Review Film : Inception Memang Terbaik! Aku Sangat Teruju! Kreatif!

FarhanaDr said...

Okeyh.. Balik Melaka nanti boleh share.. Heehee.. :)

syahza said...

hadiah besday ke? :)

Matt said...

@hans, jgn slalu rakus ya, nanti memakan diri huhu~

@dr.Farhana, no problem punya ;)

@syahza, birthday I lmbt lg u know, ke u yg nk bg? bkn 11 ni k haha :P

yanie said...

baik hati orang yang kasi. semoga dapat berkat kan.

Matt said...

@yanie, sama2 la kita doakan..insya Allah semua dapat berkat..termasukla yg tukang komen gak huhu~

Reviewed by :

Photobucket
Related Posts with Thumbnails

I'm a translator!

About Me

My photo
a lonely 'cat' on a mystical adventure... wanna join me? add my YM: tidus_x81

Make urself comfortable, okay (^_^)


ShoutMix chat widget

My Mailbox..

Tetamu Aktif (^_^)

My Fanclub (^_^)

IPv4 Statistics

Blog-GempaQ