KILLER TAG!! Sponsored by Starsyeaa!!

Salam and Good Day semua..
Tanpa diduga, Cik Starsyeaa telah menaja aku ’TAG’ yang begitu ganas sekali. AWAS!! Boleh membunuh jika disalahguna!! haha :Þ
Bagi aku, memang agak memeningkan untuk menjawab semua soalan-soalan tersebut. Bagaikan mendaki gunung Everest hehe..Takpelah, dik Syea punye pasal, Abg Mat tolong jawab k!! tiru jawapan sket ye Syea haha ^_^…


Siapakah diri anda di rumah?
Putera Bongsu hahaha…



Siapakah diri anda di samping rakan?
Accidental SPY kot..tetiba leh muncul camtu je walaupun lama tak jumpa. Diorang rindu sama aku tau huhu :Þ



5 benda yang anda idamkan tapi masih belum tercapai:
1.  Pergi Haji, Insya Allah!..
2. Own my own House, rumah sewa tak aci k!!!
3. Kereta baru ku berbunyi.. pon X 9 hahaha!!!
4. Kawin and dapat anak sendiri la plak, slalu main anak sedare je huhuh..
5. Mau jadi kaya dan lain-lain lagi..


Siapakah nama pasangan anda?
Err..ntah le.. masih mengejar bayang-bayang tersebut..sempat kejar ke tak nih huhu..



Ceritakan 5 perkara yg paling anda suka tentang pasangan anda:
1. dia baik + solehah, Insya Allah :)
2. dia sweet + cun + cute ;)
3. dia sayang aku + dia sayang family aku dan dia gak
4. dia pandai nyanyi dan ngaji (tiru syeaa je ni, jgn mare hahah ^_^)
5. harap-harap pandai masak le, hihi :Þ



Bilakah tarikh anda couple?
XX.XX.XXXX (kena naik Time Machine baru tau kot, Doraemon help me please!!!)

Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
Aku dah penat lari, rehat jap..nanti sambung lagi k!!!


Lagu tema cinta anda:
WALI – Cari Jodoh

Apa perubahan yg ingin anda lihat dari pasangan anda?
Slowkan sket larian ko tu, penat aku nak kejar hahaha ^_^



Tag 10 rakan yg lain, aku dah penat-penat  jawab, turn korang la plak!!:Þ
1. Dahlia
2. Khairi
3. Alyssa Villamor
4. Cik Peggton 
5. Dik Amirah
6. Zaza-chan
7. Cik kEChiks
8. Sutera
9. APEX
10. Hana Zaty

O.K dah siap. Berpeluh tangan aku menaip entri ni, berserta perasaan yang penuh suspen. Tiada pen, pensel atau kertas yang tercedera dalam pembikinan entri ni. Sekian, terima kasih :)

*DISCLAIMER: Persoalan ini tidak berniat menyinggung mana-mana pihak. Jawab dengan seikhlas hati, O.K! ;)



*****

10 loyar baik..:

Tirana said...

Piuhhhhhh (sambil kesat dahi..hehehe) nasib baik tak kena...dulu2 dah puas dah kak tirana menjawab tag. Kadang-kadang rasa macam nak vomit keluar emas aje punya susahnya soalan tag nak dijawab...lebih susah dari soalan spm..hahaha..

Khairi said...

yg dah lama kenal kks.com, mmg tahu sgt tag takkan berbalas. hahaha.

insyaAllah Mat kalau ada 'time' akan kucuba jawab :)

Matt said...

kak tirana bernasib baik nmpk :)
kery, cubala adekan 'time' tu huhuh..

starsyeea said...

hahahahaha...tatau nk komen pe...nak gelak je bole?

thanx sudi jawab...ngeeee. nanti sy tag lagi yeee...(^_^)

Matt said...

syea, gelak la puas2 smpai terbahak2 huhuh :Þ

DaHLia said...

kalo xjawab, aci dok??

Matt said...

jwb la kalo leh. please.......:)

Amirah Rashid said...

nak anak sendiri ye? cepat2 kawen ehh. heee ;D

thanks tag kitee :)

Matt said...

tidak semudah itu dik oi ;)

Amirah Rashid said...

hehe. xmudah eh? :D anyway, thanks tag :)

Reviewed by :

Photobucket
Related Posts with Thumbnails

I'm a translator!

About Me

My photo
a lonely 'cat' on a mystical adventure... wanna join me? add my YM: tidus_x81

Make urself comfortable, okay (^_^)


ShoutMix chat widget

My Mailbox..

Tetamu Aktif (^_^)

My Fanclub (^_^)

IPv4 Statistics

Blog-GempaQ