Sehari bersama buaya!

Kali ni, aku gi jalan-jalan dengan buaya lak. Jangan pikir bukan-bukan le. Pergi Taman Buaya lah.
To my family at  kampung, aku dah rindu sama korang. Lama doh dok balik…


Tak de saper nak amik gambor aku..tangkap sendiri jek..
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Going with my brother and anak-anak sedare
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Menara KLCC tu nampak real siut..
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

hmmphh..boringnye jadi seekor buaya..
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

seronoknya bebudak ni main air…
 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pertunjukkan silap mata..hati-hati bila bermain dengan api..don’t try this at home k!!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aksi bermain bersama ular sawa..
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

selamba je mamat ni, korang ada berani??
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ni lagi la giler, upacara memasukkan duit ke dalam mulut buaya menggunakan mulut!!OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ok la, best gak la, suspen masa tengok persembahan diorang ni. Kepada yang tak pergi lagi, sila-silalah pergi kat Taman Buaya Melaka.

*****

10 loyar baik..:

starsyeea said...

errr...ade buaye hensem tak kat sane? haha...;p

Matt said...

err aku le tu hahaha, mane la aku tau, aku x fokus pada buaya2 spesis hensem nih huhu..

Amirah Rashid said...

yg pergi tgk buaya ni, buaya darat or buaya tembaga? haha

Matt said...

apa pnye soklan daa, x mo jwb haha..

starsyeea said...

amirah, yg pegi tgok boye ni jenis boye bujang senang...

kan..kan..

hehehe...(^_^)

Matt said...

iyo la tu dik syea, pandai tul ko jwb ek >_<

Khairi said...

oooo korang ngorat matt yeee! haha. matt seorang buaya 'species rare'. sila tangkap!

starsyeea said...

haisyyy...abg khairi jgn kaco lah...org nk ngusha pon susah...la..la..la...

haha, sori abg matt...jgn marah ek. sy mmg suke ngomen sini...mcm best...ngeee (^_^)

eQuRlz said...

takutnye tgk buaya tu...

nimn said...

huhu..tmn buaya..
lame gile xpegi.
banyak perubahan da..
heh..

Reviewed by :

Photobucket
Related Posts with Thumbnails

I'm a translator!

About Me

My photo
a lonely 'cat' on a mystical adventure... wanna join me? add my YM: tidus_x81

Make urself comfortable, okay (^_^)


ShoutMix chat widget

My Mailbox..

Tetamu Aktif (^_^)

My Fanclub (^_^)

IPv4 Statistics

Blog-GempaQ