Le Tour de Sungai Udang, hehe <_<

Pagi ni, aku tengok ade polis kat simpang tuh, ade road block ke haper nih? dahlah aku tak pakai helmet nih ^o^!!

P3050008 (Large)

Ceh, rupanya2  sebab ade pelumba basikal nak lalu nanti. Pasal tu la ada polis jaga. Sekarang kan musim Le Tour de Sungai Udang, oops Langkawi hehe –_- ..

Aku rasa ramai yang tak puas ati sebab jalan kena block sebab nak bagi laluan kat pelumba-pelumba tu lah.

P3050009 (Large)Antara muka-muka yang tak puas ati sebab jalan kena block, hahaha <_<

P3050010 (Large)Tapi aku rasa bukan sumer rase camtu, ade gak muka-muka suspen yang nak tengok aksi-aksi hebat pelumba tersebut.

P3050020 (Large)Kelihatan ada sebuah helikopter di atas sana, tengah buat liputan kot. Stesen mana ek?

P3050022 (Large)Akhirnya, sampai pun pelumba-pelumba tersebut. Semangat aku tengok diorang. Rasa cam nak naik basikal je nih, dah lama tak naik ni.

P3050023 (Large) Yang nih kelompok yang lambat sket. Apa-apa pun, perjalanan diorang masih jauh. Harap diorang selamat semua.

P3050024 (Large) Pas tu, kereta-kereta rasmi mengekori diorang. Dekat 15 minit gak, baru jalan bukak balik.

OK. Tu jer. “Maju Sukan untuk Semua”. ^_^

*****

5 loyar baik..:

Amirah Rashid said...

mannn
sumpah fobia dgn basikallll -.-"
cz time kecik dah byk kali jatuh
haha
:D

DaHLia said...

same laa weh..aku kelmarin pun situasi mcm ko...mclah aku xbyr roadtax, siot tul

weh matt, ko buang je laa word verification ni... :P

Matt said...

@amirah, kesian dia, x dpt menikmati ke'best'an naik beskal haha :)

@dahlia, police always make us suspense haha, i think u re right about the word verification, thanks :)

azman said...

aku penah tekena menda camni, sikit punya lama kena tunggu.

lain kali buat lumba basikal ni, pe redah jalan2 kat ladang getah, ladang kelapa sawit..jangan menyusahkan org ramai..

Matt said...

@azman, betul tu, barula btul2 mencabar, ni atas jln raya apa klas haha :Þ

Reviewed by :

Photobucket
Related Posts with Thumbnails

I'm a translator!

About Me

My photo
a lonely 'cat' on a mystical adventure... wanna join me? add my YM: tidus_x81

Make urself comfortable, okay (^_^)


ShoutMix chat widget

My Mailbox..

Tetamu Aktif (^_^)

My Fanclub (^_^)

IPv4 Statistics

Blog-GempaQ