Andainya blog ini tidak wujud lagi…

Salam semua..sejak kebelakangan ini, aku sering terfikir untuk menghadkan aktiviti sosialku di alam maya ni. Ini termasuklah blogspot, facebook, twitter dan mungkin yahoo messenger..
twitter_logo1                                              Ada apa pada mereka ini? heheh..

So, pada pendapat korangla kan, jika..(ambil perhatian perkataan jika di situ!!) aku mengambil keputusan untuk menutup blog ni dan akaun-akaun laman sosial yang lain, adakah ini akan memberi kesan mendalam kepada korang terutamanya peminat setia leoparduslynx.blogspot.com ni? Penting sangat ke aku ni dalam kehidupan korang? hahaha!!

404-bored-panda-eat
                                                         CUTE kan PANDA 404 ni kan?

Kalau masih ada yang sayang, sila lah bagi pendapat korang..aku betul-betul nak tahu isi hati korang pasal blog nih..OK!! ;)  Any ideas or kutukan membina are welcomed ;) Thanks for your support so far :)

*****

6 loyar baik..:

DaHLia said...

apsal nak lari dari dunia maya?

toksah tutup la beb..
biar jer bersawang :)

Tirana said...

Matt, ada masalah besar ke sampai nak tutup semua ni? Yang lain-lain nak tutup, kak tirana tak kisah tapi blog ni jangan lah tutup sebab blog selalunya jadi tempat meluah rasa..hehehe..jangan tutup la Matt, ada masa, buat entry baru, tak ada masa biar aje dia bersawang..

Alyssa Villamor said...

lor..nape nk quit blogging lak~
ilang macam tu je titik peluh mu nie ;p

starsyeea said...

ermmmmmm...ntah. juz do as u shud...

salam.

nn said...

hi. my first time here.

rasanya maybe you should try private blog dulu before delete terus. but, if u think deleting the blog is for your own good... why not? :)

AnWaRnAiM said...

oit...x pyah tutup kot...hu2

Reviewed by :

Photobucket
Related Posts with Thumbnails

I'm a translator!

About Me

My photo
a lonely 'cat' on a mystical adventure... wanna join me? add my YM: tidus_x81

Make urself comfortable, okay (^_^)


ShoutMix chat widget

My Mailbox..

Tetamu Aktif (^_^)

My Fanclub (^_^)

IPv4 Statistics

Blog-GempaQ