CONTEST LAGIK!! HADIAH LAGI GEMPAK!!

Salam kepada anda semua yang menyayangi Encik Matt Leopardus ni…^_^

Firstly, i would like to express my gratitude to all of you because supporting me all of this time. I am very touched by every visit u pay me here..(dah lama tak speaking siut ^_^) So, hari ni,aku nak umumkan kat korang berita gembira nih..contest datang lagik! tapi hadiah kali ni lebih besar. Apa yang besar tu? Sebuah kereta?? WOW!!

Tak de lah sebesar tu..laptop jer..ok per maa..tapi bukan aku nyer contest daa.. Encik Denaihati punya! Thanks kepada beliau sebab sudi mengsponsor contest yang paling gempak di alam bloggers nih, bertajuk “HIDUP UNTUK MEMBERI”. Contest ni aku dapat tahu daripada CIK DAHLIA, blogger yang klas gitu, ahaks! Laptop jenis ape yang encik nak bagi ni?? Acer Aspire One le, laptop yang kiut-miut gitu. Aku dah penah review laptop ni, sila baca SINI dan SINI..

Kat bawah ni gambar laptop tersebut sponsored by pakcik gogel:

 10-inch_acer_aspire_one-480x323

Apa yang korang perlu buat? Cuma tiga perkara sahaja iaitu:

1. Daftar untuk menjadi peserta dengan membuat entri bebas tentang contest dan tinggalkan komen penyertaan diruang komen, link penyertaan di CommentLuv dan jangan lupa masukkan ayat saya tahu contest Hidup Untuk Memberi dari blog : contoh saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog http://leoparduslynx.blogspot.com

2. Follow @ http://twitter.com/denaihati

3. Follow @ http://facebook.com/denaihati

Kepada BLOG yang rajin mempromosi contest “DENAIHATI” akan mendapat hadiah RM20 untuk setiap referral. Lebih banyak referral maka lebih gempak hadiahnya. Kalau 50 orang jadi referal, tak ke dah RM1000, lumayan beb!!

Tarikh Tutup

Pada jam 11.59 pm, 31/12/2010

Jom join sementara stok masih ada haha…bila lagi nak naikkan trafik blog korang kan? Satu lagi, dengan baik hatinya Encik Denaihati akan masukkan peserta contest ni dalam blogroll dia supaya dapat berkongsi status pagerank PR4 yang mantap tuh (aku PR2 je :|)

KLIK SINI UNTUK JOIN SEKARANG

*pastikan MATT LEOPARDUS sebagai referral anda ya!*

 

p/s: Result Contest Cuti-Cuti Malaysia akan diumumkan tidak lama lagi!!!

7 loyar baik..:

DaHLia said...

bravo!! All the best untuk kita2..

ajak kawan ko Kery tu join :)

Matt said...

i'll try to persuade him :P

bofoyengfeng said...

biar betikkk bro...?

Matt said...

apa yg betik bro? marila join skalik, aku sb referal ;)

Amirah Rashid said...

mak aihh. da makin ramai yg join. hee. tp still x terasa nk join :P anyway, good luck eh :)

nn said...

woohoo. bestnya dapat laptop. tapi tak ada feel nak join le. hehe

denaihati said...

Terima kasih join

Reviewed by :

Photobucket
Related Posts with Thumbnails

I'm a translator!

About Me

My photo
a lonely 'cat' on a mystical adventure... wanna join me? add my YM: tidus_x81

Make urself comfortable, okay (^_^)


ShoutMix chat widget

My Mailbox..

Tetamu Aktif (^_^)

My Fanclub (^_^)

IPv4 Statistics

Blog-GempaQ