[SURVEY] WATAK SUPER HEROES KEGEMARAN KORANG..

SALAM semua.
Ini bolehla dikatakan entry ekspres..sorry guys, aku masih lagi ade keje utk diselesaikan. Kali ni aku nak buat simple survey je. Korang cuma bagitau ape watak super heroes yang korang suka. Tak kira aa animasi atau filem punya.
Banyak gak le yang aku suka, salah satunya ialah..

Detektif Conan..
detective-conan18
sebab dia hebat dalam menyelesaikan kes-kes penyiasatan..
kalo korang nak download citer ni eh gak, kat SINI.. tapi x complete la, dah lama aku tak update heheh..
OK tu je. Silalah bagitau ye. Jgn segan-segan :)
ADIOS!!

*****

17 loyar baik..:

N.A.B.H.M.M said...

saya suka Hajime Kindaichi Remaja - Penyiasat dan Arale Norimaki - Dr Slump, giler best komik neh!! :P

Matt said...

nabhmm,dah lama aku x baca kindaichi dgn dr slump, best kan!

so, Kindaichi - 1 , Arale - 1

ok :)

N.A.B.H.M.M said...

best giler, sy kumpol semua complete, sampai citer kindaichi pon jdrama die sy donlot, heh tamak :P

Matt said...

fuyoh respek gile ah camni, ade masa aku nak pau kesemuanya hahaha..

yusuf mujahidin ™ said...

umizaru..ok ke? hahaha

Matt said...

umizaru?filem yg hideaki ito dgn ai kato blakon ke? daisuke senzaki nama watak hero dia kan?

Khairi said...

aku tetap pilih gaban hahahaaarrr... wakatau wakatau gabaaannn

pijoe said...

uzumaki naruto bro..haha..dattebayo..

Matt said...

kery, gaban pun feberet aku mase kecik2 haha

pijoe naruto mmg rocks ;)

Kindaichi - 1 , Arale - 1,
Senzaki -1 , Naruto - 1 ,
Gaban - 1

starsyeea said...

ok-ok...ini agak anoying pd sesape yg tasuke watak antagonis...

YAKUSHI KABUTO

beliau sgt emcem n kool...

EDWARD CULLEN bole masuk tak? hehehe...beliau sgt emcem jgk n suwwitt gitu

KUROSAGI ICHIGO...beliau menggoda even tanpa senyuman...aiseh

SAN GOKU...beliau sungguh comel dan klaka

adeh...byknye nk taip. taper ke nk tambah?

hahaha...

yusuf mujahidin ™ said...

haa..mmg tu la dia..
wa minat gler kot...kehkehk~

Matt said...

fuyoo byknye heroes kesayangan ko syea..err yusof sependapat dgn syea ke??

kitatauke said...

salam perkenalan...
ni survey watak superhero kan????minat kesatria baja hitam...siap ponteng sekolah agama sebab cite start kol 4.30ptg ari khamis...sekolah agama abis kol 5ptg...hahha

Matt said...

taukeh, tul2 mmg dia main ptg2, seb baik aku skolah pagi haha..

results terkini:

Kindaichi - 1 , Arale - 1,
Senzaki -1 , Naruto - 1 ,
Gaban - 1, YAKUSHI KABUTO -1,
EDWARD CULLEN -1, Goku -1,
kesatria baja hitam - 1

kitatauke said...

hahha...aku sekolah pg&ptg...pg sek.keb..ptg sek agama...nak tambah 1 lagi bole...miss commet...dia macam pari2..pusing2 kayu himat dia...hahha...sape ingat???

Matt said...

haha thanksla tauke, dari ari tu aku try ingt nama pe citer tu, haha aku pun suka aa citer tu huhu..

kitatauke said...

matt:kita mungkin sebaya....ingat katun toshodaimos????robot kua dari laut???hohohoo...berangan kuat...:)

Reviewed by :

Photobucket
Related Posts with Thumbnails

I'm a translator!

About Me

My photo
a lonely 'cat' on a mystical adventure... wanna join me? add my YM: tidus_x81

Make urself comfortable, okay (^_^)


ShoutMix chat widget

My Mailbox..

Tetamu Aktif (^_^)

My Fanclub (^_^)

IPv4 Statistics

Blog-GempaQ