Apakah tag ini?

tag ke ape ni?simple sgt soklannya..anyway thankslah huhu~

 

1) Thank and link the person that tagged you
Thanks la dik naim  sebab tag abang Mat nih, slalu aku je yg tag ko kan ;)

2) Tag 10 bloggers you've recently discovered and think fantastic
sape yang rase fantastic tu silala jwb tag nih ye..not in mood for tagging people..sorry ya :)

3) Contact that blogs and let them know they've been tagged
mereka akan contact diri sendiri, don’t worry :)

4) State 7 things about yourself
1. Nickname: Mat
2. Status : Single
3. Favorite Music Genre: Jazz n Bossa Nova
4. Favorite Food: Hot and spicy food..
5. Favorite Drink: Fruit Juice..
6. Favorite Color: Blue the most..
7. Favorite Quote: Life is full with riddles..

Sekian, wassalam..

8 loyar baik..:

starsyeea said...

simple is good...:)

Matt said...

aiks..da on9 pon dia huhu~

Tirana said...

Huaaaa..matt famous..selalu kena tag..hehehe

AnWaRnAiM said...

ya...simple itu tdak sakit jiwa...ho3

Matt said...

thanks kak, yg penting ade org yg ingt sama mat, tu pun dah buat mat happy :)

naim,ya mmg btul tp hidup ni x sesimple yg kita hrpkan ;)

hans said...

aq naim kasi tag nih yer?
hohohoho

Khairi said...

aik mcm tu je? haha... takpe mat, layan sampai letih ok. Aku dah lama letih main tag tag ni huhuhu.

Alyssa Villamor said...

haha yay tak kena tag da! :P
tak pe kan lau tak amik..

Reviewed by :

Photobucket
Related Posts with Thumbnails

I'm a translator!

About Me

My photo
a lonely 'cat' on a mystical adventure... wanna join me? add my YM: tidus_x81

Make urself comfortable, okay (^_^)


ShoutMix chat widget

My Mailbox..

Tetamu Aktif (^_^)

My Fanclub (^_^)

IPv4 Statistics

Blog-GempaQ