Wawwi..Suatu fenomena baru…

Salam semua. Bagi para bloggers, blogwalking adalah perkara biasa. Selama ni, kita blogwalking menggunakan shoutbox , cbox atau kotak-kotak chat yang lain. Takpun memberi komen di commentbox, disqus atau intensedebate.

Tapi kini, muncul pula teknik baru,

wawwi 

WAWWI namanya!!

di mana kita boleh kumpul points, pastu points tu plak boleh ditukarkan dengan wang tunai. So, tak de lah sia-sia kita punya blogwalking kan?

Aku pun masih kurang jelas akan penggunaannya. Tapi, yang aku paham, kita kena blogwalking melalui Widget Wawwi yang akan dipasang dalam blog kita. Pastu, kita kena klik toolbar Wawwi kat setiap atas blog yang kita lawat untuk mendapatkan points tersebut,

Untuk maklumat lanjut, bolehla refer pada rakan bloggers ku ni yang sememangnya  dah ade buat review pasal Wawwi ni.

Tips: Wawwi Matrix untuk menjelajah blog dengan mudah.
Info Terkini Wawwi Matrix Blogwalking Marketing

Apa ditunggu lagi geng..Jom Wawwi!!

 

P/S: Siaran tertunda “Antara dua sahabat..” akan disiarkan pada waktu yang akan ditetapkan kelak. Nantikan kemunculannya…Sudah disiarkan..Sila baca di SINI..Terima kasih :)

13 loyar baik..:

Khairi said...

Antara 2 sahabat? Apa tu?

Matt said...

kery, nantikan kemunculannya..tunggu....

AnWaRnAiM said...

biru2..ha3 ow..bnde ni...x dpt hidayah lg nk try ..hu3

HaiDa HiDa said...

salam matt..
'antara dua sahabat' mcm best jer bunyinya..

Alyssa Villamor said...

ait ptg tadi rse macam ternpk tajuk tu ' antara 2 sahabat..prelude' ?
tpi tak sempat bkak..nga edit balik ek?

Matt said...

naim, menda alah ni pon perlu hidayah gak ke huhu~

hida n lyssa, sabar je..akan disiarkan sedikit waktu lg :)

Tirana said...

Memang dok nanti..hehehe

Tirana said...

Tapikan kak tirana dah baca antara dua sahabat thro' google reader jap tadi tapi bila klik nak masuk blog, entry not found...hehehe

Matt said...

siaran tertunda kak, hehe..

♥suterakasih♥ said...

antra dua shbt..mana???hehe
urmm wawww..sy dh try ltk..tiba2 ilang pulak..ntah mana dh..mls la dh hehe

Matt said...

sutera, dah pun disiarkan, cuba chk blk, camne leh hilang wawwi tu?takpe wawwi ni still baru lg, leh cuba len kali :)

hans said...

maksudnya
kita click dkt widget wawwi setiap blog
so kita dapat point tu atau orang yg click dapat atau kedua2nya dapat?

Matt said...

hans, aku pun krg phm sbnrnya..

Reviewed by :

Photobucket
Related Posts with Thumbnails

I'm a translator!

About Me

My photo
a lonely 'cat' on a mystical adventure... wanna join me? add my YM: tidus_x81

Make urself comfortable, okay (^_^)


ShoutMix chat widget

My Mailbox..

Tetamu Aktif (^_^)

My Fanclub (^_^)

IPv4 Statistics

Blog-GempaQ