Award from Gransazer

Hi semua, kali ni aku dapat award yang kiut-miut daripada sesorang yang tidak asing lagi, Gransazer (Puak Api).Banyaknya award ko bagi, terharu aku..Terima kasih diucapkan :)

 

1) AWARD BLOG PALING COMEL

Award ni agak menarik sebab ade syarat-syarat la plak..Cute gile (>_<)

OK, aku akan jawab syaratnya dengan sebest yg mungkin haha..


kena selesaikan pantun ni dulu:


______________________

______________________

memang aku rasa blog aku comel,

kenape korang jeles ke?

makan makan coklat karamel,

makan sorang sorang je ke?

memang aku rasa blog aku comel,

kenape korang jeles ke?

 

err..tapi aku tak rasa pon blog aku comel sekarang, kalo template pinky yg dulu tu mmg la huhu~

OK, dah jawab. So, secara rasminya award ni jadi hakmilik aku ok ;)

 

2. BEAUTIFUL BLOGGER AWARD

Rasa cam pernah dapat ek..

aha kat sini le:

http://leoparduslynx.blogspot.com/2010/04/my-award-collectionz.html

tapi yang terbaru ni  ade pink background, siap rama-rama lagik,  so..cuter than ever hehe..

 

3. Nice Bloggers Award

Yeah, i think my blog is nice, very very nice huh? Huk alos, masuk bangkul angkat sendiri lak..Serius aku rase blog aku still lagi kurang menarik, nantila aku akan buat perubahan especially banner tu..

 

4. BLOGWALKING AWARD

Aku rase cam tak layak dapat award ni. Aku ni bukan selalu sangat blogwalking. Tapi takpe, aku cuba gak blogwalking demi korang semua muahsss…hahaha..

 

Sekali lagi, thanks Gransazer. Have a nice day (^_^)

 

P/S: bila dapat gaji, blanje aku huhu..

5 loyar baik..:

Gransazer said...

kalo dpt gaji nati aku buat senyap je...ngeh3~

Matt said...

huk alos, tak baik kedek..nyahaha..

hans said...

banyaknya award hang dapat

HaiDa HiDa said...

wahh banyaknya award.. tahniah2.. nnti leh buat koleksi..

Matt said...

hans, ya mmg byk2 suka2 :)
hida, mekasih, ni koleksi yang kedua tau..

Reviewed by :

Photobucket
Related Posts with Thumbnails

I'm a translator!

About Me

My photo
a lonely 'cat' on a mystical adventure... wanna join me? add my YM: tidus_x81

Make urself comfortable, okay (^_^)


ShoutMix chat widget

My Mailbox..

Tetamu Aktif (^_^)

My Fanclub (^_^)

IPv4 Statistics

Blog-GempaQ