HELLO!! I Miss You!!

Hello! YO! Whateva!

I miss u all!! Sorry for keeping u waiting!! 

dah seminggu aku terseksa, tidur tak lena, so tak cukup tidur..(-_-) ni barula reda sket ;)

Korang mesti heran gile kan apasal la aku ni dah lama menghilang?
- Yeah, upset about something but after all only myself to blame..(T_T)
Sebab-sebabnya hanya orang-orang tertentu yang mengerti..

Mesti ade juga yang perasan blog aku tetiba je jd private?
- Semalam aku test template baru, so tutuplah jap, takkan nak tayang
blog yang berterabur laks :Þ Tu pun aku belum siap sepenuhnya. Aku pun tak nak tutup lama-lama, nanti tak de visitor tak meriah plaks blogku nih..

Kenapa Mat dah tak layan kitorang? Dah tak sudi ke kawan dgn kitorang?
- Hehe, ya memang betul aku tak layan langsung korang minggu lepas. Jangankan update blog, online pon tidak, ni termasukla facebook, twitter dan YM! Come on guys, i need a break sometimes..and i think i had enough already :|  Kita still kawan lah. Apelah hidup tanpa kawan kan? huhu..

Sepanjang 'cuti ' minggu lepas, ko tak ingat ke kat kitorang?
- Honestly, aku sangat-sangat rindu dengan korang dan seboleh-bolehnya ingin online secepat mungkin, dan baru hari ini aku bersedia untuk kembali ke sediakala :)

Pasal TAG menge'tag' nih, ko suka ke tak suka sebenarnya? 
- Ya, pasal TAG nih, aku suka sebenarnya. Korang tag je la aku, seboleh-bolehnya aku cuba jawab k ;) Yang bestnya bila tak de idea nak update blog, tetiba datang tag, tu memang aku suka sangat lah :P Bagi aku, kalo korang tag aku bermaksud korang ingat dan sayang kat aku. hohoho(^_^) Aku terharu sangat (I mean IT!!). Mana-mana hutang TAG yang belum langsai, nanti aku langsaikan OK! Just gimme some time..
Ada request dari seseorang mintak ko buat entry pasal blogwalking? Bila mau buat daa?
- Sepanjang pemergianku, aku dapat direct message kat twitter dari seseorang, bagi aku idea buat entry pasal blogwalking. Kepada orang tu, sorry sebab lambat reply, nanti ade kesempatan aku buat le. Aku pun ade gak pendapat sendiri pasal blogwalking ni yang masih belum diluahkan..

Saya nak bertanya lagi nih, camne?
- Ala, ape2 soklan leh tanya kat Shoutbox atau formspring.me okeh ;) ade kat sebelah kanan blog ni  ;)

OK, aku harap kita kembali bersama seperti dulu, wokeh!!!

*****
P/S: I Miss You All!!

11 loyar baik..:

Ries Lee said...

macho abang kat header tu...
muka macam dalam hati ada taman...

jane said...

ekekkkekek ries lee
tu gak yg ko puji
ngahhahah

p/s : kdg2 best gak hilang lama2..aku slalu mcm tu
keh3x

Matt said...

zrie,dlm hati aku ade theme park

jane, pas ni rasa cam nak hilang lagilah huhu..

Matt said...

syea, blues for chelsea gak, ok wat haha :P

Amirah Rashid said...

miss u too. hahaha ;D alaa, rindu layout comel dulu tu. tp yg skrg pn lawa ;D ehh, tak buat lg tag yg matt bg dulu. ishh. dulu save link dkt laptop. skrg ni gune laptop laen. sa xde link tu. isk. nnti mira try cari balek eh? sorry tau lmbt buat :(

*panjang la pulak comment ni. haha ;D

anyway, take care. and jgn tension2 tau :)

Khairi said...

woaahaa! acap2 sikit apdet deh

zAzZa said...

lama gile ko hilang..huhu~

HaiDa HiDa said...

selamat kembali.. ske la baca entri ni.. mcm terjawab semua persoalan.. hehehe..

hidup tanpa kawan memang suram.. kawan merupakan warna2 kehidupan kita.. :)

Matt said...

amirah,ko pon pnh menghilang camni gak kan huhu..take ur time for the tag, chilax!!

kery, kalo acap sgt nnt mu x terbaca ploks, byk sgt hahaha..

zaza,lama ke? baru 1 minggu, cam 1 hari je rasa huhu..

haida, kalo ade soklan lg sila tanya jgn segan2..gile la kalo hidup tanpa kawan nih..leh jadi mereng masuk spital bahagia hahaha..

bofoyengfeng said...

fresh look. memang blues abis...

Matt said...

kemat, fresh prince of bel air dude!!

Reviewed by :

Photobucket
Related Posts with Thumbnails

I'm a translator!

About Me

My photo
a lonely 'cat' on a mystical adventure... wanna join me? add my YM: tidus_x81

Make urself comfortable, okay (^_^)


ShoutMix chat widget

My Mailbox..

Tetamu Aktif (^_^)

My Fanclub (^_^)

IPv4 Statistics

Blog-GempaQ