Mimpikah aku?? Tolong kejutkan!!

Sape-sape tolong kejut aku sekarang gak!! Tak pon kasi simbah aku dengan One Drop Perfume. Biar betul ni? Aku tak cayalah. Mimpi ke ni??

dare-to-dream

Aku try cubit aku punye pipi..Aduh!! Sakit!!..Cubit paha? sakit gak!! Dah sah le aku ni tak mimpi dan ade kat alam nyata. Siap leh tulis entri ni lagik hahaha!!

“Oit Matt, ape dah jadik ni?” tetibe je aku dengar ade soalan dari pengunjung blog ni. Korang ke yang tanya tu? Hehe..

Sebenarnya, tak ade apa-apa la. Aku cuma nak kongsi dengan korang berita gembira nih. Kalau dulu, aku la yang bagi hadiah kat diorang untuk contest ni.

Sekarang giliran aku plak yang dapat hadiah, hehe..

Sape la plak yang pemurah ni kasi aku jadik pemenang?

Bukannya apa..hari tu aku ada join contest ni,

JBC 1[4][4]

Come on la, aku buat contest ko pon caca marba jek, camne leh menang ni?huhu~ Apa-apa pun, thanks sekali lagi Cikgu Dahlia sebab bagi hadiah kat aku.

Kenapa sekali lagi?? Sebab dulu dia pernah bagi aku hadiah gak, sebab jadi pengomen tegar blog dia haha, bangganya aku!! Mari kita flashback hadiah tersebut kat SINI.. huhu..

Ape la agaknye hadiah kali ni?

WOW!!

ODPONE DROP PERFUME la!! Mantap gile hadiah!! kaler pe ko nak kasi aku dahlia? aku lebih suka oren dan biru, tapi kalo ko nak kasi kaler lain pon tak pe, I rela je hikhik…

Apa lagi, cepatla pos, dah tak sabar nak pakai le, aku nyer perfume dah nak kehabisan stok la hehe..

Akhir kata, aku happy hari ni n TQVM Dahlia (^_*)..I very appreciate that..buatla la contest lagik ye hahah..

 

-MATT-

 

P/S: aku rase nak buat signature utk blog ni..baru la ade klas gitu kan?

6 loyar baik..:

HaiDa HiDa said...

tahniah2..

Tirana said...

Tshniah...nanti wangi satu blog ni pakai one drop perfume...hehehe

Gransazer said...

tahniah!(^_^)

Matt said...

time kasih sume..syukur byk2 :)

pijoe said...

sebab aku tak mng aku nak paw ko sebotol..hahaha..congrats

Alyssa Villamor said...

wah congrats2! hehe
t setiap hari kai pefum tu, dari putrajaya da leh bau da ;p

Reviewed by :

Photobucket
Related Posts with Thumbnails

I'm a translator!

About Me

My photo
a lonely 'cat' on a mystical adventure... wanna join me? add my YM: tidus_x81

Make urself comfortable, okay (^_^)


ShoutMix chat widget

My Mailbox..

Tetamu Aktif (^_^)

My Fanclub (^_^)

IPv4 Statistics

Blog-GempaQ