NO IDEA

OK, rasanya ni entry paling pendek pernah aku buat. Aku takde idea sekarang.

no-idea-480

So, sape-sape leh bagi idea utk aku nih? tenkiu very much...

6 loyar baik..:

Gransazer said...

aku pn xde idea..huhu~

HaiDa HiDa said...

salam Matt..
dh kekeringan idea ya.. hehehe.. hutang tag dh bayar semua la ni kan.. kalau tak, mesti blh wat entry baru pasla tag kan..

Tirana said...

hehehe..kadang-kadang kena rehatkan minda untuk dapatkan idea...

tehr said...

salam matt
air laut je yg tak akan kering

...dan tak sapa tahu apa akan jadi kalau air laut kering...

Khairi said...

matt, tak ada idea tapi nak update gak jadi mcm ni la haha.

Matt said...

ok dah ada idea dah, thanks semua :)

Reviewed by :

Photobucket
Related Posts with Thumbnails

I'm a translator!

About Me

My photo
a lonely 'cat' on a mystical adventure... wanna join me? add my YM: tidus_x81

Make urself comfortable, okay (^_^)


ShoutMix chat widget

My Mailbox..

Tetamu Aktif (^_^)

My Fanclub (^_^)

IPv4 Statistics

Blog-GempaQ