TAG TEAM!! INI BUKAN GUSTI!! PART II ..

aiseh baru aku perasan, untuk round seterusnya, rupa-rupanya kedua-duanya ketiga-tiganya (AZY BOHR & ZAZA BOHR & ZYRA BOHR @ THE BOHRS ) telah mencabar aku. Nampaknya ini perlawanan double Triple TAG. malangnya, aku kesorangan. Ini tidak adil… huhuh :Þ nak tak nak kena lawan gak nih. OK, terimalah penangan aku ni yeargh!!

MATT vs THE BOHRS :

wah baik hatinya korang bagi lembu plak ye, ajak bertarung tapi bawak buah tangan sekali, ape motif?? huhu..
ni dia gambar lembu yg diorang ternak selama ni:
lemboo moo
LEMBU HITAM siut,,korang ni memang suka sgt ke kaler hitam? keter pon hitam, blog pon sama! huhu :Þ
ok pertarungan bermula!!

1. Thanks & Link the person that gave you the Lembu.
yela, tenkiu la pada korang adik-bradik..tapi aku akan lebih berterima kasih kalo leh kasi lembu yg real punya..leh sembelih wat kenduri kahwin aku, save budget sket.. huhu.. ni link diorang: AZY BOHR & ZAZA BOHR

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 blogger yg paling aktif.
aktif camne tu? dlm sukan, kokurikulum atau blogging? huhu tak kisah la camne pun..ni antara mereka yang aktif sangat tuh:
1- alyssa villamor
2- starsyeaa
3- amirah
4- haida hida
5- anwar naim
6- pepijoe
7- mieran

*jawab la kalo korang nak lembu hitam nih haha!!

3. Bagitau diorang ni yang diorang dapat dari orang kaya Sepening Lalat.
ai, dengar nama tempat pon dah jadi pening lalat dah aku nih..jadi aku tak nak bagitau orang lain, nanti diorang pon jadi pening, kesian diorang kan? lainla citer kalo orang kaya tu upah aku duit berjuta-juta, baru aku sanggup buat hahaha!!

4. Cerita 3 perkara apa yang selalu anda buat sambil tengok tv.
mata pandang kat tv, telinga dengar suara kat tv, tangan pegang remote tv,..

5. Bagitau 3 makanan pelik yang pernah anda makan.
perut (perut aku tak leh terima makanan ni, nanti diluahkan balik :( )
kepala (apa2 jenis kepala walaupun kepala ikan, tapi aku tak pernah makan diorang nih..)
kerepok lekor plastic version (haha bila sejuk je dah jadi liat cam plastik, tak de kualiti langsung..kalo nak yang ori punya, dapatkan makcik aku punya yang best..time sejuk pon rase cam keropok lagi ;)

6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat Facebook?
269 orang jer..tapi lagi ramai yang tak pernah jumpa dari yang dah jumpa?pelik tapi benar huhu..

7.Feveret soalan nih, camner korang jumpa spouse korang or pakwe or makwe, kat mana?
rase dah jawab dulu..hmm..aku jawab skali lagi, kalo nak tau, contact doraemon, pinjam mesin masa huhu..

OK dah setel pertarungan ni. Results?? seri je..tak de sape menang atau kalah hehe..

P/S: yea! aku nak balik kampung malam nih, dah lama tak balik, doakan aku selamat pergi & balik ya!!

*****

17 loyar baik..:

Tirana said...

Matt, lembu tu buat korban masa raya haji nanti..hehehe

Matt said...

tul tu kak, baik buat korban, nak kawin lambat lagi huhu..

Alyssa Villamor said...

haha kene tag dgn lembu lak da~ =P

Alyssa Villamor said...

thanks yek =)
pasni kne tag ngn pe lak ek?

pijoe said...

tq matt.. tp da jwb jgk la matt. haha

Matt said...

lyssa, thanks again ;)
pijoe, aku rase dah lama tag nih cuma aku je baru dpt huhu..

HaiDa HiDa said...
This comment has been removed by the author.
HaiDa HiDa said...

terima kasih Matt.. tpi skank tak leh nk buat lgi sbb network tak brape sihat.. hehehe.. akan saya usahakan nnti.. :)

Amirah Rashid said...

rajin btol tag mira eh? hehe ;D thanks sgt2. nnti mira buat ASAP (:

HaiDa HiDa said...

ok saya dh amik lembu tu.. :)

http://haida-hida.blogspot.com/2010/05/tag-lembu.html

Lin Creshk said...

Kesian btul Rockers tak dapat lembu... 3 kilo pun cukup la.. nak bagi mat2 rock yang melepak sama ngan rockers makan sekali... hehehhe...

http://cicaktonjeng.blogspot.com

Lun said...

lembu dengan kucing, sape lagi kuat

hans said...

rajin jawab tag

Matt said...

hida, thanks ek ;)

rockers, kalo stkat 3 kilo, mintak sama ketua kampung atau beli je di pasar :p

lun, of coz lembu lebih kuat, kitorang kucing ni apela sgt huhu..

hans ya rajin la kononnya huhu..

mira, i'm waiting for that :)

sensei14 said...

lembu o lembu..ngeh2..

da flow kamu..nti follow sy pulek.

sensei14 said...

np ssh sgt nk komen kat cbox?? sbb da blink2 tu..

adiah misteri?? duit pon da kering..kalo nk mtk pon tgu sem dpn yer, in'allah sy leh kasi. nex sem jgk da contest..

Alyssa Villamor said...

yay! dah balas tag ni dah..
lembu tu bahagia di tempat baru dia~ :p

Reviewed by :

Photobucket
Related Posts with Thumbnails

I'm a translator!

About Me

My photo
a lonely 'cat' on a mystical adventure... wanna join me? add my YM: tidus_x81

Make urself comfortable, okay (^_^)


ShoutMix chat widget

My Mailbox..

Tetamu Aktif (^_^)

My Fanclub (^_^)

IPv4 Statistics

Blog-GempaQ